Maenhout Perquy

Seminarie op 8 februari (Brussel) : “Veerkracht in sport & business”

Benieuwd naar de potentie van veerkracht in zowel sport als business? Kom meer te weten over dit boeiend onderwerp tijdens een inspirationeel en informatief seminarie!


Kris Perquy, sportpsycholoog en executive coach bij STRAMMER, zal enkele cases uit zijn praktijk voorstellen en de link maken met resultaten uit recent wetenschappelijk onderzoek rond veerkracht. Jamie Andrew, professioneel alpinist, vertelt zijn levensverhaal en deelt zijn inzichten op vlak van motivatie, doorzettingsvermogen en de kracht van een positieve mind-set. Achteraf is er de mogelijkheid om het thema verder te bespreken met collega-coaches uit het sport- en bedrijfsleven, tijdens een informeel netwerkmoment.


Programma: 19u – Verwelkoming – 19u15 – Kris Perquy – Het coachen van veerkracht in sport & business (Nederlands) 20u – Jamie Andrew – My story of resilience and positive thinking (Engels) – 21u – Receptie – Ontdek zelf de link tussen sport & business


PRAKTISCH   Het seminarie kan enkel op uitnodiging bijgewoond worden. RSVP’en doet u door voor 28 januari 2017 via kris@maenhoutperquy.be Waar: Passage 44, Kruidtuinlaan 44, 1000 Brussel Wanneer: 08/02/2017 Tijdstip: 19u Een co-organisatie van Maenhout & Perquy en Strammer België Kost voor het seminarie is €40. Uw aanwezigheid is pas bevestigd als wij uw betaling ontvangen hebben. Overschrijven mag op rekeningnummer BE30 0014 4323 5011 (Maenhout & Perquy) met vermelding “Veerkracht 2017”.

Comments are closed.

Shelfari: Book reviews on your book blog