Maenhout Perquy

Mrs 5% voor KAA Gent

Hein Vanhaezebrouck stelde na het behalen van de titel dat de toegevoegde waarde van een psychologe in het team niet te onderschatten was. Als klankbord voor de technische staf en als mental coach voor de spelers werkte Eva de voorbije maanden bij de Buffalo’s . De expliciete waardering in de media door de succesvolle hoofdtrainer zorgt ervoor dat ons vakgebied verder op de kaart wordt gezet. Een structurele ondersteuning op mentaal vlak van de spelers en staf van een eersteklasse club blijkt in België langzaam maar zeker te worden aanvaard. Hopelijk wordt de trend verder gezet en kunnen we ook volgend seizoen spelers en trainers verder ondersteunen om week na week topprestaties te leveren.

Geïnteresseerd in een aantal inzichten van Eva? In het boek “Scoren met het hoofd” worden enkele technieken en vaardigheden uitgelegd om jonge voetballers (en hun trainers) te helpen in hun ontwikkeling. Te bestellen via www.partnersinsports.be of bij Standaard Boekhandel.

Comments are closed.

Shelfari: Book reviews on your book blog