Maenhout Perquy

Psyching Up for the World Cup

We nodigen alle alumni van de opleiding Psychologie van de Voetbaltrainer hartelijk uit op het seminarie op 10 juni (Brussel, KBVB) voor een interessant panelgesprek over de vele facetten van mentale druk waarmee voetballers op een WK worden geconfronteerd. Leo Vanderelst en Martin Littlewood (psycholoog Evertone en John Moores University) brengen getuigenissen over de druk van strafschoppen (natuurlijk), het samenleven in groep onder moeilijke omstandigheden, het pieken naar een topprestatie. Maar ook trainers die niet naar het WK gaan zullen interessante zaken oppikken, bijvoorbeeld over de druk waarmee jonge voetballers vandaag worden geconfronteerd. Eva en Kris leiden het panelgesprek en zorgen ervoor dat ook uw vragen aan bod komen (stuur door naar kris@maenhoutperquy.be).

Inschrijven via www.coacheducation.be

Comments are closed.

Shelfari: Book reviews on your book blog